Even voorstellen:


Ik ben Jenieke Lansink, geboren in 1995 en een groot dierenliefhebber!

Ik kom uit Holten waar ik bij mijn ouders woonde en al veel verschillende dieren in huis en in de tuin heb mogen houden!

Mijn VMBO opleiding heb ik gedaan op het AOC in Twello. Hierna ben ik op deze school verder gegaan met de opleiding Medewerkster Melkveehouderij. Toen mijn studie op het einde liep en ik mij ging verdiepen in wat ik hierna wilde gaan doen, ben ik uiteindelijk tot de keuze gekomen om een eigen bedrijf op te zetten. Sindsdien word ik ingehuurd door o.a. Agrarische bedrijven om hen zo bij te kunnen staan met hun dagelijkse werkzaamheden. Ook ben ik in deze periode de Honden Trimopleiding gaan volgen bij het HKI in Bunnik. Hier ben in na anderhalf jaar stage en school in oktober 2018 voor geslaagd!

Sinds april 2018 woon ik met mijn vriend in het buitengebied van Heeten waar wij samen met onze Belted Galloway koeien, paard, poezen en onze hond Buddy, een friese stabij, mogen genieten van dit mooie plekje!

Altijd waren er altijd al de kriebels om een Trimsalon aan huis te beginnen. Die wens is uitgekomen!

Ik hoop hier veel viervoeters blij te maken met een nieuw kapsel! Maar ook voor o.a. alleen een lekkere wasbeurt en nagels knippen is hij/zij van harte welkom!   


Wat kunt u nog meer van mij verwachten?

Een gezond en blij dier staat bij mij voorop, door jarenlange ervaring en kennis heb ik mijn voorkeuren gekregen voor verschillende voer-/voedingsproducten en verzorgingssupplementen die een goede basis zijn voor uw huisdier/vee. Ik kan u hier meer over informeren en biedt ook enkele producten hiervan aan. 


Interesse gekregen in één mijn werkzaamheden of staat uw hond te trappelen om een trimbeurt? Neem vrijblijvend contact op!


Graag tot ziens!